•  

GJ Ester Landschapsonderhoud is in 2006 opgericht door Gert Jan Ester. Wij zijn een klein familiebedrijf met grote passie voor ons werk. Wij zijn werkzaam in de volgende sectoren:

  • Landschapsonderhoud
  • Veehouderij (koeien, kippen)
  • Timmerwerk
  • Hovenierswerk
  • Straatwerk

Door al deze gebieden samen te brengen kunnen wij u met GJ Ester Landschapsonderhoud een dienst bieden die uniek is door zijn veelzijdigheid en deskundigheid.


Een landgoed renderend beheren is geen kleine opgave; door onze jarenlange ervaring zijn wij zowel inzetbaar voor adviserende taken als voor de uitvoerende taken.

Wij onderscheiden ons door onze doelmatige en praktische instelling. Een belangrijke waarde in ons werk is flexibiliteit.

Ook hechten wij veel waarde aan duurzame relaties; graag werken wij samen met u aan de door u gewenste invulling van een klus. Wij communiceren rechtstreeks met onze klanten en stemmen de wensen en diensten graag persoonlijk met u af.

Waar nodig springen we bij met onze diensten; ook zijn we in staat om de grote lijnen te zien en met u mee te denken in wat goed is voor uw organisatie of landgoed.

Wij werken oplossingsgericht en pakken graag nieuwe uitdagingen aan. Per opdracht stellen wij concrete, haalbare doelen. Naast dat wij inhoudelijk goed werk leveren, vinden we het belangrijk dat het eindproduct er netjes en verzorgd uitziet.

Onze medewerkers zijn vakkundig. Ieder heeft zijn eigen specialiteit die wij op een effectieve manier inzetten.

Hieronder stellen wij ons kort aan u voor.


Werknemers

Gert Jan Ester Directeur en eigenaar

Sinds mijn jongensjaren heb ik grote affiniteit met het buitenleven. Na de MAS heb ik jarenlang als agrarisch bedrijfsverzorger gewerkt. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in verschillende andere sectoren, namelijk: landschapsonderhoud, hovenierswerk, bestratingen en timmerwerk.

Diverse inhuurkrachten Diverse specialiteiten

Naast onze vaste medewerkers, huren wij ook mensen in.

Mocht u bijvoorbeeld haast hebben bij een opdracht, of een zekere specialiteit wensen die wij niet standaard bieden, dan huren wij professionals in die met hun kennis en vaardigheden ons werk ondersteunen.